preskoči na sadržaj

Osnovna škola Nikole Tesle Zagreb

Login
LOGO ŠKOLE

ŠKOLSKI PROJEKTI

 

 

   

HIMNA ŠKOLE

Video spot HIMNA ŠKOLE

 

Priloženi dokumenti:
HIMNA OS NIKOLE TESLE.wav

Raspored zvona

1.sat  8:00 - 8:40

2. sat 8:45 - 9:25

3.sat 9:35 - 10:15

4.sat 10:25 - 11:05

5.sat 11:10 - 11:50

6.sat 11:55 - 12:35

7.sat 12:40 - 13:20

1.sat 13:25 -14:05

2.sat 14:10 - 14:50

3.sat 15:00 - 15:40

4.sat 15:50 - 16:30

5.sat 16:35 - 17:15

6.sat 17:20 - 18:00


LIKOVNI RADOVI UČENIKA 5.-8.RAZREDA


E-DNEVNIK ZA UČENIKE

I RODITELJE

Vijesti
Povratak na prethodnu stranicu Ispiši članak Pošalji prijatelju
DAN ŠKOLE 2020.
Autor: Administrator , 14. 4. 2020.

U travnju naša škola ima rođendan, a situacija u kojoj smo se našli sve je okrenula naopačke i naglo prekinula aktivnosti uživo. No nevolja nas nije pokolebala. Zasukali smo rukave i napravili virtualni Dan škole koji poklanjamo svim svojim učenicima, bivšim i sadašnjim, i njihovim roditeljima koji su nam uvijek velika podrška. 

SRETAN NAM DAN ŠKOLE heart

Cijelu čestitku pogledajte pod opširnije, a video na sljedećem linku: https://youtu.be/NJ-w3ylGWT8

 


U travnju naša škola ima rođendan i nijednom otkad je izgrađena nije se dogodilo da njen rođendan ne možemo dostojno obilježiti. Također iznimne napore ulažemo u poboljšanje rada, osluškujemo potrebe naših učenika i nastojimo saznati što ih veseli te u skladu s tim i osmišljavamo rad s njima.

Situacija u kojoj smo se našli sve je okrenula naopačke i naglo prekinula aktivnosti uživo. No nevolja nas nije pokolebala. Zasukali smo rukave i napravili virtualni Dan škole koji poklanjamo svim svojim učenicima, bivšim i sadašnjim, i njihovim roditeljima koji su nam uvijek, osobito u teškim i izazovnim vremenima, velika podrška.

Kolaž filmom željeli smo prikazati dio aktivnosti kojih je stvarno puno i kojima se jako ponosimo. Skupili smo fotografije i snimke koje smo imali kod kuće i nastao je film.

Cilj filma jest pokazati naš zajednički trud, svih učenika, svih zaposlenika, a i vas, dragi roditelji, koji neumorno dovozite i odvozite djecu u školu na aktivnosti, pratite naš rad,  posjećujete priredbe i ostala događanja, donirate, plaćate izlete i kazališta, a sve na dobrobit naših učenika i vaše djece.

Cilj filma, osim prikazati aktivnosti u našoj školi, bio je i prikazati naše zajedništvo, kako s učenicima i među njima, tako i zajedništvo učitelja i srce nam je puno jer smo to i uspjeli.

Film traje nešto više od tri minute i naravno da nije stalo u njega sve što radimo. Naglašavamo da su u njemu snimke i fotografije koje smo imali kod kuće. Nisu baš svi učenici u filmu, ali treba ga promatrati upravo onako kako smo već napomenuli, kao zbir aktivnosti u školi odraslih i djece koji uvažavaju jedni druge i šire pozitivnu energiju.

Mislimo da se svi možemo ponositi što smo dio te cjeline i oni učenici koji nisu u filmu mogu s ponosom reći da i oni polaze našu školu.

Samo će vam jedno načelo dati hrabrost,

ono koje govori o tome da nijedno zlo ne traje zauvijek,

pa ni predugo…

Prebrodit ćemo velike valove koji su nenadano došli

i vratiti se u sigurnu luku kad oluja prođe…

 SRETAN NAM DAN ŠKOLE! smiley

[ Povratak na prethodnu stranicu Povratak | Ispiši članak Ispiši članak | Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju ]
preskoči na navigaciju